Wednesday 31 December 2014

Verbluffende mannieren om goochelkaarten uit je mond te laten verschijnen, echt super!





"Wat is er beter dan deze NIEUWJAARS DUBBELE KORTING AANBIEDING -  Deze in Nederland gevestigde online goochelwinkel biedt op  bijna alle goochelproducten 15% korting. Daarnaast krijg je ook nog  eens, voordelige kortingen bij aankopen vanaf €25 (korting 5%) vanaf €75 (korting 10%) en vanaf €150 (korting van 15%) *zolang de producten voorradig zijn "


Dit is geen kort verhaaltje maar een grappig verhaaltje of script voor een show of grap die je mogelijk kan maken door goocheltrucs te gebruiken. Het effect zit vol humor en verwondering!   

Ik weet niet zeker of  jij als lezer deze truc kent ” goochelaar spuugt kaarten uit zijn mond” iedereen dankt dat dit speciale  goochel kaarten zijn die hij uit zijn mond laat komen. Toch kan ik je verzekeren dat dit gewone speelkaarten zijn. het effect ziet er alleen al erg grappig en absurd uit. Dit is niet voor niks het handelsmerk van de Amerikaanse goochelaar Jeff Mc Bride en de Nederlandse illusionist Hans klok.  Het wekt gewoonweg geweldige reacties bij het publiek op. 


De grap

Wanneer hij in de onderzoek kamer arriveert. Vraagt de zuster wat er aan hem mankeert. Opeens verschijnt er een gloeilamp boven zijn hoofd. Dan zegt de patiënt dat hij zich niet lekker voelt en maakt op dat moment grappige bewegingen met zijn lichaam, hieruit kan het publiek opmaken dat hij op elk moment kan overgeven. De zuster kijkt een beetje nerveus en weet niet goed wat ze met de patiënt moet doen. Maar wanneer de patiënt echt moet overgeven spuugt hij opeens zo’n twintig speelkaarten uit zijn mond. En zegt daarna dat hij zich nu weer een stuk beter voelt.  Zo’n act is toch grappig of niet? Met dit soort verhalen wordt er nog lang over je gepraat en ben je verzekerd dat je zowel in Nederland België als Duitsland gevraagd gaat worden.  
Denk je dat jij onbewogen zonder te lachen naar dit schouwspel zou kijken? Ik denk het niet. het plot is grappig en onverwacht en dat zorgt ervoor dat iedereen moet lachen. 

http://www.goochelwarenhuis.nl/

   
Veel van dit soort acts en nog veel betere acts en trucs kan je via boeken, dvd’s, complete goocheltrucs, lezingen en download magic  bij de online goochewinkel van Arjen Reinders vinden. Zijn winkel heet dan ook niet voor niks “goochelwarenhuis.nl” de winkel is een juweeltje voor alle goochel liefhebbers die in West europa wonen. Neem vooral eens een kijkje  in deze winkel. En als je iets wil hebben dat niet op de site staat, dan kan je altijd mailen en vragen of ze het product voor je willen bestellen.

No comments:

Post a Comment