Wednesday 31 December 2014

Download Magische kaarttrucs dvd’s om uw publiek te entertainen





"Special DUBBELE KORTING VOOR -  Goochel goochelwinkel biedt 15% korting op goochelproducten tijdens de Kerst en Oud & Nieuw vakantie. Daarnaast kan je daarboven op nog eens, voordelige kortingen bij aankopen vanaf €25 (korting 5%) vanaf €75 (korting 10%) en vanaf €150 (korting van 15%) *zolang de producten voorradig zijn"
  


Het is helaas waar dat veel kaarttrucs erg saai en slaapverwekkend kunnen zijn. je weet vast welke trucs hierbij bedoeld worden, trucs waarbij veel tijd besteed wordt aan het delen en het tellen van de kaarten en vervolgens in verschillende stapeltje op tafel gelegd worden.  Deze trucs zijn voor de niet natuurkundigen en wiskundigen gewoonweg erg saai.  



Elke truc brengt een verborgen les met zich mee. Dit zelfde geld voor de bovenstaande kaarttrucs. Dit zijn veelal zelfwerkende trucs die op een wiskundige berekening gebaseerd zijn.   

Ik heb hier een belangrijke tip voor je - Wanneer je er voor zorgt dat het publiek je leuk  vind, dan waarderen ze je goochelkunsten ook meer.  De makkelijkste manier om dit bereiken is door jezelf of je zelf bedachte karakter op een pure manier aan het publiek te tonen.  gebruik hierbij een beetje humor en het publiek zal zich ontspannen en voor de rest van je optreden meewerken en openstaan voor de onderlinge interactie.  
Maar misschien vind je jezelf wel niet zo grappig en weet je niet goed hoe je de humor en grappen aan het publiek  kunt brengen.  Wees niet bang, ontspan wees je zelf en stel je zelf nu voor wat voor grappigs je allemaal in je leven hebt meegemaakt. Deel één van deze ervaringen met je publiek, het publiek zal ervan genieten. Misschien niet zo zeer om de grap  maar om je openheid en dat je iets van je zelf met hun deelt. Maakt je een echt persoon iemand waarin ze zichzelf of een ander kunnen in herkennen. Dito maakt jouw karakter juist zo interessant.  



Je kan er ook voor zorgen dat je zegt  dat je leuke dingen gaat doen waar iedereen van zal gaan genieten. Je schept verwachtingen en dat trekt de interesse aan. En iedereen houdt er van om leuke dingen te doen.   
Maar wees je ook bewust dat er mensen zijn die letterlijk een hekel aan het goochelen hebben. Als je zo’n iemand tegen komt. Kijk ze dan vriendelijk aan en ga ze uit de weg. Tenzij je zoveel ervaring hebt dat je ze juist naar voren kan vragen en ze dan op een professionele mannier lik up stuk kan geven, zodat het publiek hier hard om (de acties die je bij dit gehate persoon uitvoert) kan lachen. Hij  of zij is er immers op uit om de goochelaar te laten mislukken. Het publiek wil juist zien dat het de goochelaar allemaal wel lukt. Dus iedereen wil op een gepaste mannier van zo’n persoon afkomen. 
  
Wat is er allemaal in de download video’s te zien. http://www.goochelwarenhuis.nl/categorie/dvd-downloads/  Te veel om op te noemen. er zijn alleen al veel verschillenden mogelijkheden bij de optie download kaarttrucs hier zijn bestaande dvd’s in download uitvoering uitgebracht.  Dit betekend dat je direct na aanschaf je dvd kan downloaden. en niet meer op het pakketje van de post hoeft te wachten.  

No comments:

Post a Comment