Monday 22 December 2014

Trucs met munten zijn een belangrijk onderdeel van goocheltrucs



 Neem eens een kijkje in de groei aan populariteit binnen de verschillende soorten goocheltrucs, waarbij we het straat goochelen, close-up goochelen , zweef trucs, goochelen met geld en innovatief goochelen meenemen.  Dit alles kan je leren via een download en / of life stream video waarin verschillende geweldige goochelaars je hun nieuwste trucs aanleren. Ook vertellen ze wat zij altijd fout deden en wat je dus niet moet doen en wat je juist wel moet doen. Deze kennis scheelt je al jaren aan verbeteringen die je anders zelf had moeten uitvinden.  
Goochelen bestaat voor veel mensen uit logisch nadenken, hierdoor heb je altijd sceptische mensen die denken dat ze precies weten hoe de truc gaat. De wereld zou een stuk beter af zijn als ze net zo veel gevoel voor goochelen als Arjen ontwikkelen. Zijn interesse gaat meer uit naar “het weten hoe” de gedachten van de mensen werken. 

http://www.goochelwarenhuis.nl/producten/water-to-wine-to-water#.VHb8nYuG-So


Munt trucs zijn een essentieel onderdeel van een basis training  voor goochelaars . De mogelijkheid om verbazingwekkende goocheltrucs met enkel twee munten  te laten zien, is een geweldige vaardigheid dat iedereen zichzelf aan kan leren..

Goochelen met munten is interessant voor mensen. Iedereen weet wat munten zijn en weet wat er wel en niet mee kan. Wanneer een goochelaar dan illusies vertoont waarbij er met bekende voorwerpen wordt gemanipuleerd en gegoocheld dan wordt de truc van de goochelaar extra door het publiek  gewaardeerd. Voordelen van het goochelen met kleine munten is dat je de truc vlak voor de neus van de toeschouwer kan laten zien. 



Trucs met munten zijn niet makkelijk, veel trucs vragen al gouw enige beheersing van de hand spieren. Ook de technieken schud je niet even uit je mouw. Daarom wordt deze vorm van goochelen vaker verruilt voor makkelijke kaarttrucs en andere zelfwerkende trucs. Maar voor de echte doorzetter is het goochelen met munten gezien de reacties  uit het publiek wel erg lonend. We zijn van plan om verschillende makkelijke trucs met munten op een nieuwe site te plaatsen. Op deze site kan je dan een aantal leuke trucs leren.  

Trucs met munten vragen om een goede concentratie en toewijding zonder dit kan je nooit een munt truc met voldoende zelfvertrouwen laten zien. Er kan zoveel misgaan maar hoe meer je oefent hoe meer je hier controle in krijgt. Arjen Reinders is een goochelaar die heel veel heeft geoefend en zodoende prachtige trucs met munten kan laten zien.   

Door te leren palmeren, wisseltrucs en ander methodes  toe te passen, wordt het  oefenen en vertonen van trucs met munten een stuk makkelijker. Er zijn veel boeken over het munt goochelen geschreven. Wij zullen je hier binnenkort nog meer informatie over geven.  

No comments:

Post a Comment