Saturday 7 March 2015

Leer meer over de verbazingwekkende goochel kaarten



Goochelaars kunnen doormiddel van een beetje aandacht vanuit het publiek de mensen al met hele snele magische effecten verbazen. Het is de concentratie die ervoor zorgt dat er wonderen in het bijzijn van anderen verricht kunnen worden. Zowel de kinderen als de volwassenen kijken ademloos naar de kunsten van de goochelaar. Een voorbeeld: Voor de gewone mens is een muntje niet meer dan een betaalmiddel. Maar voor en goochelaar is het een hulpmiddel of gewoon een vooorwerp waar je heel veel wonderlijke effecten mee kan doen. 



Een spel met goochel kaarten is voor elke goochelaar wel een favoriet. Het is makkelijk om in je zak mee te dragen en het zorgt ervoor dat je de meeste wonderlijke trucs met een kaartspel kan laten zien. Veel beginners beginnen met goochelkaarten zoals het Stripper en Svengali kaartspel. Nadat je wat meer handigheid en vertrouwen hebt opgebouwd, kan je proberen om dezelfde soort trucs met een gewoon kaartspel te doen. Maar dan moet je wel heel veel geheime handelingen gaan oefenen. Het geeft niet als je een getrukkeerd kaartspel gebruikt! Zolang het publiek denkt dat je een gewoon kaartspel gebruikt is er niks aan de hand. En verdien je dezelfde reacies van het publiek, als een goochelaar die het zelfde efect met een gewoon kaartspel laat zien. Voor beiden geld dat je een dosis discipline en zelfvertrouwen nodig hebt.

 
 
Trucs met goochel kaarten zijn erg geliefd en je ziet ze veel in ons dagelijks leven terug komen. Kijk bijvoorbeeld eens op TV, Dynamo, Hans Klok enz. Hierdoor is het straatgoochelen helemaal in. Veel tieners willen dan ook net zo goed als hun grote voorbeelden (die ze op tv hebben gezien) kunnen goochelen. Veel vaardigdheden zijn niet echt moeilijk om aan te leren. En er zijn veel Video's op internet waarin verschillende geweldige kaartrucs worden uitgelegd. Je zult zien dat de trucs veelal in moeilijkheidsgraad verschillen en sommige filmpjes zijn goed en anderen zijn onduidelijk. Je kan het zelf zien wanneer je even de tijd neemt en op het internet gaat zoeken. Mijn advies is, vooral wanneer je net begint, start met makkelijke trucs en oefen deze totdat je het letterlijk met je ogen dicht kan vertonen. Dan kan je naast de truc je aandacht op de mensen richten en hun met je verhaaltje en karakter omverblazen. De mensen kijken niet naar je omdat je een trucje kan!
Er zijn echt duizenden verschillende voorwerpen die in een goochel winkel worden verkocht. Dit zijn producten die over de hele wereld door creatieve mensen wordt bedacht en ontwikkeld. De interessante en veel gevraagde trucs zijn bij bijna elke winkel die goocheltrucs verkoopt wel voorradig. De meeste goochelproducten gaan niet over de toonbank, maar via internet. Het zogenaamde E-shopping tijdperk is aangebroken. Veel tieners, amateur goochelaars en profesionele goochelaars doen hun bestelling via internet.  Ouders van kleine kinderen surfen rond op het internet en bestellen goocheldozen voor hun kind. Het leuke is dat bijna elke goochelaar met een dergelijke doos is begonnen. 



De professionele goochelaar komt vaak voor riskante situaties te staan. Dit kan doordat hij ergens moet optreden waar iedereen om hem heen staat. Hierdoor kan hij niet alle trucs zomaar tonen want sommige geheimen zullen dan zichtbaar zijn voor het publiek dat achter hem staat. Ook zijn er goochelaars die de risico's juist opzoeken, dit kan voor hun ego en of een publiciteits stunt zijn. Zoals je geboeid in een gesloten ton vol water laten zakken en er later weer ongeboeid uitkomen. Veel goochelaars / illusionisten heben dit al gedaan ook zijn er een aantal slecht vanaf gekomen. Ander goochelaars slaan hun hand op verschillende bekers en onder één beker staat een spijker rechtop. Ook dit is wel eens onder het toeziend oog van een groot publiek misgeggaan. De rest kan je zelf wel raden. Veel ervaringsdeskundigen op het gebied van goochelen als Jeff MC Bride en andere grootheden van deze tijd en uit het verleden hebben boeken geschreven waarin je kan lezen hoe je deze fouten kan verkomen etc. Deze boeken worden veelal in winkels waar goocheltrucs verkocht worden aanschaft. Deze boeken zijn zeer leerzaam voor de geinteresseerden. 

Voor de beginner is het ontdekken van de goochelwereld ene wereld vol ilusies en verwondering. Maar iedereen mag zich gelukkig voelen, wanneer hij / zij een online goochel winkel op het internet heeft gevonden. In zo'n winkel vind je goocheltrucs, kaarttrucs, video's van lezingen, boeken, speelkaarten, goochelblog voor goochelaars en beginnende goochelaars. Geniet van deze reis naar de geheimen achter de illusies van het goochelen die via goochelwarenhuis.nl aan jouw vrij kan worden gegeven. Dit is een van de beste online winkels in Nederland!

No comments:

Post a Comment