Sunday 15 March 2015

De beste keuze voor een Europese kinderentertainer voor u toekomstige goochelshow kunt u hier vinden

Een goochelshow of meer specifiek kindergoochelen is een gespecialiceerd onderdeel van sallon goochelen  dat bedoeld is om de kinderen te entertainen. Dit wordt meestal tijdens kinderfeesten, zondag scholen, kinderopvang, basisscholen en bibliotheken uitgevoerd.  Deze vorm van goochelen wordt weinig op tv vertoont. Het goochelen voor kinderen gaat vaak met veel humor en interactie en wordt op een passende wijze met de groep kinderen uitgespeeld.  Lang niet alle goochelaars kiezen voor deze doelgroep. Je moet namelijk erg veel geduld kunnen opbrengen wanneer je voor kinderen goocheld en een vaste routine die je geoefend hebt blijkkt altijd anders uit te lopen dan je bestudeerd had.  Het publiek van tegenwoordig raakt snel afgeleid en geloven eerder wat ze horen dan wat ze zien?  Vaak is het makkelijker om inteligente mensen voor de gek te houden, dit komt doordat zij vanuit hun intelect een oplossing willen zoeken en niet aan een simpel hulpmiddel denken die de illusie mogelijk zou kunnen maken. Kinderen bekijken de truc van uit een ander peerspectief. In hun beleving is overal een oplossing voor. dit maakt het dus een stuk moeilijker om ze voor de gek te houden. Kinderen letten namelijk heel goed op en luisteren niet naar wat er wordt gezegd.

http://blown-twisted.nl/voorbeeld-pagina/


De techniek die tijdens een kinder goochelshow wordt toegepast is veel op humor en  hulpmiddelen toegepast. De hulpmiddelen zijn vaak krleurrijk ook het outfit is erg kleurrijk en opvallend te noemen.n

Over het algemeen zijn kinderentertainers bekend met trucs waarin extra grote speelkaarten worden gebruikt. Maar trucs met munten en bankbiljetten zijn ook erg populair bij kinderen. De bewegingen en de acties moeten op elkaar afgestemd zijn. Het voor de gek houden en grappige gebeurtenissen zijn belangrijker dan het mystieke en de mysterie achter de truc. Hun assistenten zijn veelal de kinderen die uit het publiek op het podium gevraagt worden.   

het inhuren van een kinder entertainer kan een stresvolle ervaring zijn. Om goed op de hoogte te zijn wie je als entertainer moet kiezen is niet makkelijk. Je wil niet iedereen zomaar de verantwoordelijk over de kinderen over laten nemen.  Arjen Reinders is een betrouwbare arvaren goochelaar in Nederland. Hij heeft al honderden succesvolle kinderfeestjes in West Europa verzorgd. Wanneer u een kinderfeestje wil gaan houden, dan is het belangrijk dat  de kinderen vollop kunnen genieten. Een aantal zaken waar je rekening mee kan houden is dat bijvoorbeeld ballonnen beter met een pomp dan met de mond opgeblazen kunnen worden. In de ballon ziten vaak poeders die schadelijk voor de gezondheid kunnen zijn.  Dhr. Reinders is een professionele goochelaar voor kinderen. Hij weet als geen ander hoe je veilig te werk moet gaan. Dit is daan ook te zien wanneer je een goochelshow bij hem boekt.


http://blown-twisted.nl/voorbeeld-pagina/


Traditioneel gezien is het niet verstandig wanneer goochelaars hun geheimen en methoden achter de trucs  aan het publiek uitleggen. Het openbaar maken van trucs zorgt ervoor dat het de broodwinning van de goochelaars  zou ruineren. Dit laatste blijkt niet waar te zijn. Tegenwoordig worden er heel veel trucs op een goede en foutieve wijze via het internet verklaart. Er wordt gezegd dat wanneer het publiek achter het geheim is gekomen men minder van de truc op zichzelf zal gaan genieten. Maar er zijn ook gevallen dat het publiek de entertainer juist meer gaat waarderen ,  ze zien wat de goohelaar allemaal moet kunnen om het geheim onzichtbaar te houden. Ook zijn er mensen die  denken dat de geheimen die alleen de professional weet, de profesisonal meer mysterieus maakt.  Tegenwoordig wordt de goochelaar als een gewoon mens gezien, waarbij voornamelijk op de vaardigheden als het goed kunnen entertainen wordt gelet.

No comments:

Post a Comment