Monday 24 November 2014

Tips om snel een online goochel winkel op te zetten



Tegenwoordig is het niet meer moeilijk om een goochel winkel op internet neer te zetten. Vandaag de dag kan je overal modules / software voor een shopping cart die je in je website kan inbouwen aanschaffen of gratis downloaden. 

Hier heb ik een paar tips, over hoe een goochelwinkel met enkel een geregistreerde domein naam op te bouwen:  

Kopen van Domein naam

Kies een domein naam  dat kort is en je belangrijkste keyword(s) bevat. 
 
Kies je eCommerce Platform (Software)

Domein websites bieden vaak een “server provider” aan, dit betekent dat je naast je eigen domein naam ook via een maandelijkse betaling gelijk een server en software om je website te maken kan krijgen. Dit is een prima oplossing! Hierdoor hoef je zelf geen moeilijk programmeer en installeer kunsten te doen. Daarnaast worden deze website door de provider beschermd tegen hackers enz. Mocht je van plan zijn om een kleinere winkel te beginnen en niet meer dan honderd producten te willen verkopen dan raden we je aan om een website via Wordpress te beginnen. Voor de betaal voor de winkel optie kan je een gratis ecommerce plugin downloaden. De updates moeten wel door jou zelf worden uitgevoerd. Maar het programmeren gaat echter wel automatisch. Mocht dit toch iets te moeilijk zijn dan zijn er nog de opties ZenCart of osCommerce.

http://www.goochelwarenhuis.nl/


1) Server Optie: vermeld je domein naam 

Wanneer je voor een server pakket kiest, laat dan weten welke domein naam je wilt gebruiken. Zij zorgen er dan voor dat je primaire secondare DNS on jouw Directnic account wordt geactiveerd. 

2) Self kiezen welke server je wilt: Huur Server ruimte

Je kan ook je eigen serever pakket kiezen, dit noemen ze ook wel VPS. maak de juiste keuze doormiddel van je gemaakte businessplan. Terwijl je je account op zet, krijg je de benodigde  informatie over hie je de domein naam aan hun server kan koppelen.  Je moet nog wel DNS aan je nieuwe server ruimte toevoegen. Maar dat word allemaal door de server aanbieder aan je uitgelegd. 

Installeer een WebCart

As je voor deze optie kiest dan ga je naar “QuickInstall” en scroll je naar “ecommerce.” Kies hier de web cart van je keuze,  klik nu op  install en klaar! Je bent eigenaar van een winkel. (WordPress is ook een goede optie. Ga naar de site en klik ook op (QuickInstall) Dit ziet er na de installatie niet echt mooi uit. Na een paar kliks en wat uren werk kan je er iets heel persoonlijks van maken. Wees niet bang om fouten te maken. Je kan de fouten makkelijk herstellen en indien nodig via quickInstall, uninstall het hele programma verwijderen en daarna weer opnieuw installeren. Of  een ander programma voor je domein (website) uitproberen. 

http://www.goochelwarenhuis.nl/

Uploaden van Producten bij de goochel-groothandelaren 

Om je website met goochelproducten extra populair te maken is het verstandig om je verkoper naar hun CSV file te vragen. Goochelproducten leveranciers hebben een CSV file dat je rechtstreek naar je web cart's via een “Quick Upload” or “Quick Populate” system kan uploaden. Op deze mannier kan je al hun producten op jouw website over laten zetten. Een aantal producten koop je direct in zodat je een voorraad hebt. en de andere producten kan je inkopen wanneer de koper er  belang bij heeft. Het is erg makkelijk en je winkel is online. 


Adverteer en Promote je website

Alles wat hiervoor staat beschreven kan allemaal in één dag gerealiseerd worden. Toch denk ik dat je er langer over zal doen. Zodra je je winkel hebt geupload kan je gaan denken aan het optimaliseren en ontwerpen van je website. Door een ontwerp te maken dat bij jouw eigen stijl en uitstraling van je winkel past. Daarnaast zul je foto's, filmpjes en teksten van de producten moeten aanpassen. Hierna komt het laatste maar zeker niet onbelangrijkste, plaats advertenties en maak reclame via social media, goochelbladen en goochelforums

No comments:

Post a Comment