Tuesday 25 November 2014

Download magiche kaarttrucs en entertain je publiek

Er zijn erg veel slaapverwekkende kaarttrucs bedacht, juiste deze werden onderling tijdens feestjes aan elkaar vertoond. Je kent ze wel kaarttrucs waarbij de kaarten geteld worden en op verschillende stapeltjes wordt gelegd. Het verhaal en de motivatie achter deze handelingen zijn daarnaast ook niet interassant of zelfs storend! Kortom dit zijn saaie trucs.
 
Al mijn trucs worden door ervaren tot zelfs wereldberoemde goochelaars uitgelegd. Het zijn veelal trucs die in professionele zetting hun dienst hebben bewezen.
Hier is een belangrijke tip voor jullie - Als je wil dat het publiek je leuk gaat vinden. Belangrijk is dat je je zelf voorsteld en hen daarbij aan het lachen, maakt door wat grappigs te zeggen of door een grappig magisch effect te laten zien. Wanneer je het publiek aan het lachen hebt gekregen dan willen ze nog meer van je zien. Dit noemen we ook wel de opwarm fase. 
http://www.goochelwarenhuis.nl/

Maar ook al ben je niet zo'n grappenmaker. Ook serieuze goochelaars hebben duizenden mensen aan het lachen gemaakt. Ga alstublieft niet de clown of de komiek uithangen. Er zijn maar een aantal mensen die daar mee  weg kunnen komen. Nee, wees je zelf. de mensen zijn namelijk in jou geïnteresseerd. En schrijf grappen die bij jou passen.
Je kan ook in plaats van een grap de mensen doormiddel van één van je acties laten weten dat je er zin in hebt en plezier wil maken met het publiek. De meeste mensen zullen hierin meegaan: iedereen houdt toch van een plezier.
Maar pas op er zijn ook altijd mensen die niet van goochelen houden. Wanneer je zo'n goochelhater ontmoet. Negeer deze dan. Hij zal proberen je show te onderbreken door je aldoor publiekelijk te bekritiseren. Soms is het beste om je spullen te pakken en weg te gaan. Dit kan vaak alleen bij een straat optreden. Deze mensen worden ook wel Hecklers genoemd. Er zijn speciale boeken geschreven die je met dit probleem kunnen helpen.
Wat je allemaal in deze download video's ziet is niet in één zin samen te vatten. Je leert technieken en trucs die door de bedenkers (beroemde goochelaars over de hele wereld) nog steeds worden uitgevoerd. Neem nu een kijkje en probeer het eens uit door een goedkope truc te downloaden. Onthoudt Arjen zegt GEEF NOOIT OP.

No comments:

Post a Comment