Thursday 29 January 2015

Leer kaarttrucs om een bekende goochelaar te worden



Wat is het verschil tussen een geweldige goochelaar en een redelijke goochelaar? Ze vertonen beide misschien wel het zelfde soort goocheltructrucs als basis van hun show. Het verschil zit hem vooral in het fundament dat ze hebben opgebouwd. Een dergelijk fundament bestaat uit verschillende segmenten van effecten. De meeste mensen denken dat er wel duizenden verschillende trucs zijn dit is ook zo maar ze bestaan uit niet meer dan 19 verschillende segmenten. De trucs met goochel kaarten is hier één van.

All deze 19 basis effecten variëren vaak in de mannier van goochelen en welke trucs je gebruikt. De meeste trucs zijn een illusie en kunnen in het echt niet plaats vinden. Maar er zijn ook echte trucs en wonderen waarvan we te weinig afweten. Zoals Hypnose etc. Ook wordt je vaak voor de gek gehouden of bedrogen. Een simpel voorbeeld hierin is de truc met de lucifers doosjes. Waarbij het publiek moet raden in welke van de twee doosjes de lucifers zitten. In werkelijkheid heb je twee lege doosjes op tafel. Het geratel komt uit een ander doosje met lucifers dat je aan je onderarm hebt bevestigd. Jij bepaald zelf met welke hand je het doosje oppakt en kan hiermee aantonen dat het doosje leeg of vol is.
Basis goocheltrucs zijn vaak makkelijk uitvoerbaar. Dit maakt dat de trucs niet moeilijk aan te leren zijn. Je kan hier al heel wat basis technieken leren. Je hoeft je enkel te registreren. Daarna kan je al de benodigde trucs aanschaffen.
Het laten verdwijnen van een muntje, of het buigen van stuk metal zijn bekende trucs die iedereen kan leren. Maar dit zijn wel trucs die ons fascineren. Als je geïnteresseerd bent geraakt na het lezen van dit artikel. Probeer dan eens een aantal van dit soort trucs met basis goochel kaarten uit. Binnen de kortste keren heb je en maak je nieuwe vrienden en fans. Je zelfvertrouwen zal groeien en alleen dat zorgt er al voor dat je tegen meer dingen ja gaat zeggen, daardoor is het mogelijk om van alles in je leven mee te maken.
Kaartentrucs leren Learning card tricks biedt meer mogelijkheden. De makkelijke trucs kan je zelf al snel aanleren. Maar als je goed wil worden, dan raad ik je aan! Leerkaarttrucs die zowel intrigerend als complexer zijn. Neem hier vooral de tijd voor. Op deze mannier is de kans dat je een grote wordt en je passie met anderen die op jouw niveau zitten kan delen.
Iedereen kan een aantal goocheltrucjes leren, mensen die de tijd nemen om hierin een goed fundament op te bouwen worden meester in de uitvoering van de moeilijkere goocheltrucs. Trucs die de moeite zijn en een grote reactie en open monden vanuit het publiek te weeg brengen.

No comments:

Post a Comment